Pardesie dama – solutia de a fi cocheta si cand vremea nu tine cu tine

pardesie dama

O mare parte dintre doamne s-au saturat de clasicele geci, avand parca mereu acelasi model, sau acelasi stil, iar de fiecare data imbracate, acestea facandu-le sa simta ca tinuta lor este una banala. Ei bine, se pare ca alegerea unei tinute pentru vremea rece da de multe ori batai de cap femeilor, iar cum fiecare element vestimentar ales conteaza, geaca strica uneori idea initiala a tinutei pe care acestea si-o imaginasera initial. Fara dar si poate, pe placul tuturor doamnelor si ideale pentru tinute atat casual, cat si elegante, gama de pardesie dama oferita de Lizzet Store reprezinta solutia de a fi cocheta chiar si atunci cand vremea nu este tocmai favorabila.

Desi frigul de multe ori convinge femeile sa renunte la placerea de a fi cochete, elegante, conceptul de pardesie dama este cea mai iubita optiune in materie de elemente vestimentare de toamna, iarna si chiar primavara. Pe langa faptul ca sunt piese ce  ofera un plus de feminitate si bun gust, acestea au si avantajul de a fi purtate in decursul a trei sezoane din patru, reprezentand  o mare parte din decursul unui an. Oferind un aer clasic, uneori asociate cu palarii sau cu accesorii purtate in secolele trecute de regine si ducese, idea de pardesie dama  aduce in plus stilului de zi cu zi picatura de feminitate necesara pentru a transforma o tinuta banala intr-una fina. 

Pardesie dama – un moft sau o necesitate?

Cand vine vorba de mofturi sau necesitati, parerile sunt impartite, fiecare expunandu-si diferit punctul de vedere. Luand in considerare faptul ca garderoba unei femei trebuie sa reprezinte un loc in care gasesti tinuta potrivita pentru orice ocazie, fie ca e vorba de o situatie imprevizibila, sau de tinutele de zi cu zi, doamnele vor sa fie mereu pregatite. Cu toate acestea, totusi necesitatea unui pardesiu depinde foarte multe de domeniul in care activati, de ceea ce va place sa purtati sau de locurile in care va desfasurati activitatea. Spre exemplu, pentru o doamna ce merge zilnic la locul de munca, acesta reprezentand un birou, un pardesiu reprezinta deja o necesitate, deoarece majoritatea doamnelor ce merg la birou adopta tinute casual sau chiar office. 

pardesie dama

Fie ca vorbim despre domeniul invatamantului, al medicinei, domeniul stiintei sau cel al industriei Horeca, doamnele tind sa adopte stiluri cat mai apropiate de cele clasice si office, poate si casual. Fara a sta pe ganduri, pentru marea majoritatea a femeilor ce merg zilnic la locul de munca, pardesiul este o piesa importanta din garderoba, dar cu siguranta si pentru doamnele casnice acesta are aproximativ aceeasi importanta. Mamici, sotii, ocupate zilnic cu zeci de treburi, atunci cand ies in oras sau au probleme de rezolvat, femeile din aceste categorii iubesc sa fie cochete, aranjate si sa atraga mereu privirile celor din jur. 

Incercand sa tragem o concluzie pentru intrebarea adresata mai sus, cel mai probabil pentru majoritatea femeilor, pardesiele reprezinta o piesa vestimentara ce trebuie sa faca parte din garderoba. Prin plusul de feminitate adus, aceste elemente isi gasesc foarte bine locul in dulapul doamnelor, fie ca sunt colorate sau in nuantele non culorilor, simple sau cu modele deosebite, mereu reusesc sa faca femeile sa se simta frumoase si atragatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.