Cauti un avocat specializat in drept penal? Iata 3 sfaturi care te vor ajuta sa-l alegi pe cel mai potrivit

avocat drept penal Bucuresti

Nu toti avocatii sunt la fel si nu toti avocatii sunt buni. De la premiza asta trebuie sa pleci atunci cand esti in cautarea unui avocat drept penal Bucuresti care sa te reprezinte in fata instantei. Trebuie sa cauti un profesionist cu care sa lucrezi in functie de mai multe criterii.

La fel ca oricare alt serviciu, serviciile de avocatura trebuie sa fie alese cu mare atentie. Nu-ti doresti sa investesti o multime de bani fara niciun rezultat si nici sa colaborezi cu o persoana care nu acorda atentie situatiei tale. Un avocat cu adevarat bun este usor de remarcat, dar va fi intotdeauna foarte ocupat. Selecteaza specialistii pe care-i intalnesti in functie de urmatoarele criterii:

  • Ce parere au clientii anteriori despre colaborarea cu respectivul avocat drept penal Bucuresti?
  • Ce experienta are avocatul in cazuri similare cu al tau?
  • Cum isi trateaza avocatul clientii?
  • Care este onorariul pe care-l solicita avocatul?
  • De unde este avocatul care ti-a atras atentia?

O sa descoperim pe parcurs de ce este important sa ne punem aceste intrebari atunci cand suntem in cautarea unui avocat specializat in drept penal Bucuresti.

Cat de importanta este parerea clientilor despre un avocat drept penal Bucuresti?

De ce ar trebui sa ascult ce spun alte persoane despre avocatul care mi-a atras atentia? E simplu, pentru ca doar astfel vei afla cum va decurge colaborarea cu specialistul care urmeaza sa te reprezinte. Sunt avocati care, din lipsa de timp, isi trateaza clientii cu superficialitate si nu se implica deloc in cazuri.

Tu consideri ca problema ta merita atentia unui specialist, mai ales ca-l platesti pentru asta. Vrei sa vezi ca avocatul cu care colaborezi incearca sa obtina un rezultat pozitiv pentru tine, nu ca lasa totul de la sine. Asa-i?

Recenziile sunt importante atat in cazul produselor, cat si in cazul serviciilor. Clientii nemultumiti vor dori sa-i avertizeze pe ceilalti ca investitia nu este rentabila. Daca avocatul supara mai multi astfel de clienti, paginile sale din mediul online vor fi pline de recenzii negative. Ar trebui sa-ti pui cateva semne de intrebare cand vezi numai pareri negative despre un avocat drept penal Bucuresti.

Discutand cu alte persoane care au colaborat cu avocatul respectiv vei putea gasi raspunsul mai multor intrebari importante.

Care este onorariul unui avocat bun?

Vesnica intrebare. Nu-ti vom oferi un pret standard pentru ca nu exista. Fiecare avocat isi stabileste pretul serviciilor in functie de experienta si caz. Bineinteles, serviciile unui avocat cu experienta vor fi mai scumpe decat a unui debutant.

Tot la capitolul cheltuieli intra si cazarea, transportul si mancarea pe care trebuie sa le suporti tot tu daca alegi sa colaborezi cu un avocat din alt oras. Sunt avocati buni in fiecare oras, trebuie doar sa stii unde si cum sa-i cauti.

Alege un avocat care face parte din echipa unui cabinet de avocatura cu renume. Mai mult decat atat, incearca sa descoperi un profesionist care-si face treaba cu multa pasiune. Un avocat indragostit de profesia sa va avea rezultate mult mai bune decat a unui avocat cu experienta, dar plictisit de avocatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.