Tigla metalica Bilka, invelitoarea care-ti protejeaza locuinta in urmatoarele decenii

tigla metalica

Tigla metalica Bilka a atras atentia constructorilor inca din momentul in care a aparut pe piata. Fiind o invelitoare cu o greutate redusa si cu un aspect modern, aceasta s-a dovedit a fi alegerea potrivita pentru majoritatea constructiilor din ultimii ani.

Proprietarii locuintelor care au ales tabla pentru acoperis au afirmat ca au fost atrasi de pretul redus si de gama larga de culori. In plus, faptul ca montajul este usor ii ajuta sa economiseasca din banii alocati pentru manopera acoperisului.

Tipuri de acoperis potrivite pentru locuinta ta

Daca nu te-ai hotarat deja cu privire la tipul de acoperis potrivit pentru locuinta ta, iti prezentam in urmatoarele randuri mai multe modele dintre care sa alegi:

  • Acoperisul in doua ape – este cel mai popular si cel mai simplu de construit. Presupune preturi reduse pentru manopera si are o durata mare de viata.
  • Acoperisul intr-o apa – are un design futurist, dar nu este potrivit pentru orice locuinta pentru ca se poate risipi mult spatiu locuibil.
  • Acoperisul in patru ape – acesta este un acoperis foarte rezistent impotriva fenomenelor meteo. Are nevoie de o structura de rezistenta mai generoasa si poate fi mai costisitor si din punct de vedere al manoperei.
  • Acoperisul neregulat – acest acoperis nu are o forma clara, ci este improvizat in functie de forma locuintei.

Pentru toate aceste tipuri de acoperis puteti folosi tigla metalica Bilka. Colaborati cu o echipa de profesionisti pentru montare si asigurati-va ca ati facut alegerile potrivite de materiale din structura de rezistenta.

Cat costa un acoperis din tigla metalica?

Tigla metalica Bilka este disponibila in mai multe tipuri si culori. In functie de alegerea fiecarui client se va scrie o oferta avantajoasa de ambele parti. Discutati cu un reprezentant Bilka inainte de a comanda invelitoarea. Acestuia ii puteti adresa toate intrebarile la care nu gasiti raspunsuri.

Tipul acoperisului, forma acestuia, culoarea invelitorii si dimensiunea totala sunt criteriile care influenteaza pretul pe care trebuie sa-l platiti pentru tigla metalica.

Daca aveti printre apropiati persoane care au construit locuinte similare cu ale voastre si pe care le-au acoperit cu tabla pentru acoperis, va puteti face o idee de pret analizand oferta primita de la Bilka.

Manopera acoperis: Cine iti asigura montajul acoperisului?

Daca ai luat cele mai bune decizii pana in acest punct si nu-ti ramane decat sa alegi o echipa de profesionisti pentru montaj, afla ca nu ai scapat de griji. S-au intalnit cazuri in care o echipa lipsita de experienta a montat gresit un acoperis intreg. Bineinteles ca acesta nu a protejat locuinta ca in cazul unei montari corecte, iar proprietarul a fost dezamagit.

Daca optezi pentru un acoperis din tigla metalica Bilka asigura-te ca ai si o echipa cu experienta in astfel de invelitori care sa-ti asigure montajul.

Pretul pentru manopera acoperis nu ar trebui sa fie unul piperat pentru ca invelitoarea are o greutate redusa si este usor de montat. Daca au fost respectati toti pasii recomandati de catre producator, o locuinta de 200 de m patrati poate fi acoperita intr-o singura zi de o echipa completa si experimentata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.