4 zodii lovite de TOAMNA astronomică: Schimbări magice obligatorii – STRES maxim din 23 septembrie

 

Începe toammna astronomică! Din 23 septembrie au loc transformări majore pentu toate zodiile, însă patru vor avea mai mult de lucru.

Nu trebuie să intre în panică. Trebuie doar să vorbească rațional, să își pună în aplicare ideile, să fie mai motivate și să acționeze cu hotărâre atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Iată care sunt cele 4 zodii afectate de tranziția de la vară la toamnă.

GEMENI

A venit momentul să concretizezi o situație și să dai formă ideilor tale, dragă Gemeni. Desigur, nu vei putea face acest lucru fără efort, dar va merita! Ar trebui să preiei frâiele, să te motivezi și să începi chiar de astăzi! În viața profesională, ar trebui să te bazezi doar pe talentul, rigurozitatea și competența ta. Cei cu care colaborezi tind să fie invidioși uneori pe succesul tău, iar asta a adus unele neplăceri prin ostilitatea pe care au creat-o. Va trebui să găsești forța din interiorul tău pentru a face lucrurile să se întâmple.

SĂGETĂTOR

A venit momentul să restabilești relații prietenoase cu unele persoane cu care ai avut probleme în trecut și cu care colaboraezi în prezent. Într-adevăr, vibrațiile acestei perioade te vor încuraja puternic să strângi relațiile pe care le ai în echipa ta, dragă Săgetător. În viața sentimentală, nu vei putea să nu reaprinzi căldura relațiilor pe care le ai cu cei apropiați. Este adevărat că lucrurile nu au evoluat atât de rapid pe cât speri, dar inerția actuală din jurul tău se poate explica prin faptul că există unele neînțelegeri între tine și cei din jurul vostru, mai ales în viața ta emoțională.

CAPRICORN

În acest moment, cu siguranță simți nevoia de a face un nou început. Vibrațiile te vor încuraja să mergi înainte și să ieși din carapacea ta pentru a face viața să evolueze rapid. În viața ta profesională, schimbă idei propunând proiecte noi celor cu care colaborezi și încearcă să păstrezi prospețimea și entuziasmul în tot ceea ce faci. Gândește-te și fă rezumatul lunilor trecute și scapă de orice idei preconcepute. Acesta ar fi momentul să preiei hățurile, chiar dacă lucrurile par destul de descurajante la suprafață, dragă Capricorn!

VĂRSĂTOR

Această perioadă agitată te va face să simți consecințele negative ale dispersării energiilor tale și ale lipsei de organizare. Acum va trebui să fii puțin mai riguros și coerent în gestionarea vieții tale profesionale și personale. Este necesară o reorganizare, dragă Vărsător! În acest proces interior, te poți aștepta la unele obstacole, întârzieri și necunoscute. Acest drum va fi dificil până când vei vedea o lumină la capătul tunelului. De aceea trebuie să încetezi să mai dispersezi energia în conversații banale și să acționezi cu precizie.

Sursa: sfatulparintilor.ro