A MURIT un sportiv de legendă – A jucat în prima ligă de fotbal din România și a obținut mari performanțe

Un fotbalist cu nu mai puţin de opt sezoane jucate pentru formaţia din Piteşti a plecat spre ceruri şi a îndoliat nu numai fotbalul din Trivale, ci pe cel din toată România, scrie realitateasportiva.net.

Constantin Olteanu, în vârstă de 75 de ani, a decedat în ziua de sâmbătă, după cum a anunţat ginerele acestuia, fostul fotbalist Florin Motroc.

,,Cu mare durere în suflet, vreau să anunț trecerea în neființă a socrului meu, primul “Baci” din fotbalul românesc, fostul fundaș central al echipei FC Argeș – CONSTANTIN OLTEANU ! Dumnezeu sa te odihnească Baciu!”, este anunţul făcut de Motroc.

FC Argeş a postat şi ea un mesaj în care îşi exprimă condoleanţele pentru pierderea fostului mare fundaş care a evoluat pentru echipa din Trivale.

,,Drum lin printre stele, Constantin Olteanu!Clubul FC Argeș a mai pierdut încă un mare campion. Constantin Olteanu, fostul fundaș central al echipei noastre, a decedat astăzi la vârsta de 75 de ani. Olteanu a evoluat pentru gruparea din Trivale în perioada 1964-1978, bifând 295 meciuri și 8 goluri în tricoul alb-violet. ”Baciul” a fost om de bază în echipa FC Argeș care în sezonul 1971-1972 a câștigat primul titlu de campioană a României.

Clubul FC Argeș este alături de familia fostului mare fotbalist în aceste momente grele și transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, apare în mesajul de susţinere transmis de FC Argeş.