Alertă falsă cu bombă la un mall din Capitală! Pirotehniştii și SRI au făcut cercetări

UPDATE: Alerta cu bombă a fos tuna falsă, au stabili specialiștii SRI. Cu toate astea, mall-ul a fost evacuat și a durat câteva zeci de minute pentru ca echipele să cerceteze fiecare colț al clădirii.

O persoană a anunţat joi, prin apel la 112, că la Mall Veranda din Sectorul 2 ar exista o bombă.

Politia si echipa pirotehnica a SRI se afla la fata locului.

„Astăzi, în jurul orei 12:20, o persoană a anuțat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La fața locului au sosit polițiști care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație și de asemenea au fost aplicate restricții rutiere în zonă. La adresa sunt prezente forțele Serviciului Român de Informații precum și Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R.”, se arată într-un comunicat de presă.

În urmă cu câteva minute, responsabilii mall-ului Veranda au anunțat pe pagina oficială de Facebook oprirea temporară a activității, în urma incidentului, mulțumindu-le clienților pentru cooperare.

“Stimați clienți,

În urma unui apel anonim la 112, autoritățile au intervenit la centrul comercial Veranda Mall, unde întreprind investigațiile de rigoare, conform legii. Din păcate, acest lucru a presupus o suspendare temporară a activității centrului. Sperăm să o putem relua în curând și ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă vom ține la curent cu toate informațiile și pe această cale le mulțumim clienților și angajaților din Veranda Mall pentru cooperare”, se arată în mesajul de pe Facebook.

Revenim cu amănunte.