Anchetă uriașă după moartea bătrânului legat de pat în spital. Familia pacientului: „Știau ce are, dar au preferat să-l lege”

În plus, aceasta acuză faptul că bătrânul era deja înregistrat la acest spital și că știa diagnosticul lui, deci și ce medicație ar fi trebuit să urmeze. În schimb, bătrânul a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, ba chiar o asistentă a țipat la acesta și s-a plâns că trebuia dus la psihiatrie.

În acest fel s-a comportat cadrul medical, dar și paznicul cu bătrânul de 64 de ani, adus la spital în urma unor probleme de sănătate. Din nefericire însă, pacientul a avut parte de un sfârșit tragic. În lipsa tratamentului corespunzător, acesta a murit.

Verdict final în procesul celor 3 arabi care au ucis 17 români cu spirt contrafăcut: ce a decis instanța

Familia bătrânului este revoltată de cele întâmplate și cere dreptate de la autorități. O rudă a declarat că victima avea dureri foarte mari și trebuia să i se administreze calmante, lucru care nu s-a întâmplat:

„El era deja înregistrat la acest spital, se știa diagnosticul lui. Însă având dureri foarte mari, doamna asistentă, în loc să-i facă un calmant să-l ajute, mai bine a apelat la paznic și infirmieră să-l lege și să-i vorbească urât și cu un ton foarte ridicat”, acuză o rudă a bărbatului mort.

Reamintim faptul că, săptămâna trecută bărbatul a fost adus la spital cu probleme grave de sănătate. Acolo însă, a fost legat de pat de către paznic, iar asistenta medicală a țipat în mod repetat la acesta. După ce imaginile au apărut în spațiul public, conducerea spitalului a deschis o anchetă. 

Femeia care a suferit arsuri în explozia din spitalul Ploiești -Movila a decedat. Familia va depune plângere penală pentru malpraxis