Atac dur al Social-Democraților la Coaliția de Guvernare! Ce spune formațiunea politică despre problemele reale din România

„Explicația halucinantă dată de Cîțu față de vânarea ilegală a celui mai mare exemplar de urs din țara noastră arată pe deplin atitudinea actualului prim-ministru față de România.

„Ursul ucis nu era chiar cel mai mare din România”, a concluzionat azi premierul Cîțu, în încercarea penibilă de a minimiza un act de braconaj.

Tot așa, Cîțu ne spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de șomeri, pentru a ascunde dezastrul din piața muncii produs de guvernarea liberală!

La fel, Cîțu ne spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de falimente, pentru a masca incompetența lor în a gestiona economia!

De asemenea, Cîțu ne va spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de copii care abandonează școala, pentru a nu se vedea dezastrul pe care l-au produs în educație!

Un lucru e clar: România are cu siguranță cel mai mare ghinion să ajungă pe mâna acestor incompetenți!”, se arată în comunicatul postat de PSD pe Facebook.