Aurelian Pavelescu (PNŢCD) şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale: „E o decizie foarte grea”

Acesta a arătat că va candida sub sloganul ”Un preşedinte pentru cei care n-au avut un preşedinte”.”Nu mi-a fost uşor să iau această decizie. Este o decizie foarte grea, înseamnă o mare responsabilitate. (…) Nu m-am gândit de mult timp să iau această decizie să îmi lansez candidatura la Preşedinţia României. (…) Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”, a precizat el.

Mircea Geoană, atac mascat la Iohannis: „Rămânem în modelul actual, cu o creştere incrementală, „pas cu pas”?”

Cu această ocazie, a fost organizată, alături de Coaliţia pentru Preşedinte, o dezbatere având ca subiect atribuţiile viitorului preşedinte al României, aşa cum sunt ele consfinţite de Legea supremă a ţării.Totodată, Pavelescu şi-a prezentat propriul proiect prezidenţial, cu care intenţionează să intre în cursa pentru funcţia supremă în stat.

”Este un proiect unic. Este o viziune despre România de ieri, România de azi şi România de mâine şi nu este vorba despre vorbe, este vorba numai despre fapte”, a menţionat el.

”De astăzi naţiunea ştie că are nevoie de un preşedinte al ei, care să ţină cu poporul, format la şcoala celui mai important partid din istorie, partidul întregitor al ţării şi partidul martirilor – un preşedinte pentru cei care nu au avut preşedinte”, a conchis Pavelescu. 

Liderii PSD îi răspund răspicat lui Geoană: „Se încadrează în șirul de virgine politice care brusc și-au dat seama că au ieșit acum de nicăieri”