Avocații Sorinei Pintea fac acuzații grave: a fost bruscată și umilită intenționat

Scandal după ce fostul ministru al sănătății, Sorina Pintea, a fost adusă aseară în lacrimi și încătușată la policlinica Ministerului de Interne. Avocații ei susțin că Pintea a fost umilită intenționat și chiar bruscată de polițista care o escorta. Ce au cerut avocații Sorinei Pintea

Marți seară, avocații Sorinei Pintea au adresat o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, în care au acuzat că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi.

„Cine este persoana decidentă și care sunt motivele pentru care d-na Sorina Pintea nu a fost transportată, în seara zilei de 03.03.2020, la Policlinica MAI – Doctor Nicolae Kretzulescu unde trebuia să efectueze investigații medicale, cu un mijloc de transport adaptat stării sale de sănătate, dat fiind faptul că, din actele medicale aflate la dosarul individual, cât și din examinarea clinică reiese faptul că prezintă probleme locomotorii și neurologice cauzate de paresteziile instalate pe partea stângă a corpului?”, este una dintre întrebările adresate de avocații Sorinei Pintea.