Bărbat din Buzău, reţinut după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore. Acesta este angajat al secretarului general al FRF

Potrivit anchetorilor, din luna aprilie 2020 și până în prezent, individul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore, iar apoi ar fi șantajat fetele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare pentru a le determina să continue relația cu el.

Potrivit surselor G4Media.ro, suspectul este Costel Ghiță, angajat al lui Gabriel Bodescu, secretarul general- adjunct al Federației Române de Fotbal.

În urma percheziţiilor au fost ridicate probe – înscrisuri, fotografii şi medii de stocare, bărbatul fiind rţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor şi şantaj.

Surse apropiate anchetei spun că nu este exclus ca activitatea infracţională a bărbatului să fi afectat mai multe minore, însă doar cele trei au fost deocamdată identificate.

Bărbatul  de 52 de ani a fost condamnat în anul 2003 la 15 ani de închisoare, după ce ar fi violat o tânără de 19 ani care ulterior s-ar fi sinucis aruncându-se de pe podul de la Mărăcineni în apele râului Buzău. El a executat 11 ani de închisoare după care a fost eliberat şi a solicitat în 2013 revizuirea cauzei întrucât se considera nevinovat. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti i-au respins acţiunea în anul 2014.