Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania! Cum a fost găsit fugarul condamnat la 5 ani de închisoare

Primarul din Baia Mare – Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, a fost prins de poliție în Augsburg, Germania. Acesta era dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară.

„În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. 

Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, au transmis autoritățile.

Cum a fugit Cătălin Cherecheș din țară – filmul zilei. Primarul penal, surprins în mașina cu care a fentat autoritățile române. Cine l-a ajutat să dispară – VIDEO