Ce fel de energii atragi din partea Universului, în funcție de horoscop. Cea mai caldă zodie

Un alt mod de a privi energiile este cel astrologic, referindu-ne la semnele zodiacale. Acestea sunt considerate masculine, active și asertive, precum zodiile de foc și de aer, sau feminine, mai introvertite, preferând să gândească înainte de a acționa, precum zodiile de apă și pământ. 

Berbec

Energia Berbecului este agresivă, dominantă, dat fiind că această zodie este condusă de războinicul Marte. Acest semn radiază de entuziasm, optimism și dorință de acțiune. Pe de altă parte, este o energie nestăvilită și lipsită de odihnă, pentru că Berbecul vrea totul acum. Uneori, energia Berbecului îl transformă într-un lider, într-un luptător care nu se oprește până nu obține ceea ce dorește. Datorită acestui tip de energie, Berbecul are o putere magnetică și este o persoană de încredere, care se concentrează pe onestitate, integritate și speranță. Energia sa este plină de curaj, dar uneori este dominată de încăpățânare și egoism. 

Taur

Energia Taurului este senzuală, artistică, romantică și concentrată. Acestui semn îi place să muncească din greu, pentru rezultate pe termen lung. Perseverența răsună în interiorul său și nimic nu-l va opri să obțină ceea ce și-a propus. Energia Taurului poate fi lentă uneori, dar este foarte solidă și oamenii vor ști mereu că se pot baza pe el. Taurii sunt iubitori și se bucură să păstreze pacea în jurul lor. Natura lor calmă și atrăgătoare este datorată faptului că sunt conduși de planeta plăcerii și a iubirii, Venus. Energia Taurului este de încredere, de neoprit atunci când vrea să realizeze ceva, dar stabilă și neclintită atunci când vrea să protejeze lucrurile din jurul său. Uneori, poate părea încăpățânat și rigid, dar are o natură bună și impresionabilă. Citește continuarea