Cele mai întunecate trăsături de personalitate, în funcție de zodie. Caracterul ascuns, dezvăluit de astre

Fiecare avem o latură a noastră pe care o prezentăm lumii și una întunecată pe care preferăm s-o păstrăm ascunsa.

De asemenea, suntem cu toții într-un moment diferit al evoluției și maturizării vieții noastre. Fiecare ne exprimăm pe noi înșine și trăsăturile noastre astrologice diferit, în funcție de locul în care ne aflăm în viață.

Așa că, înainte de a-ți spune că nu ai putea niciodată să te întâlnești cu un Capricorn pentru că sunt pur și simplu „prea serioși”, amintește-ți că astrologia nu este menită să-ți dea toate răspunsurile, este doar o foaie de parcurs care te ajută să te îndrume spre locul în care vrei să mergi. Nu ar trebui folosit pentru a-i judeca pe ceilalți, ci pentru a te ajuta să-i înțelegi pe ei și pe tine mai bine.

Berbec

Trăsătură negativă: nervozitatea

Pasiunea este adesea confundată cu aroganță și chiar cu furie. Fiind un semn de foc guvernat de Marte, Zeul Războiului, nu este greu de înțeles de ce Berbecul este adesea confundat cu o zodie foarte temperamentala și agresiva.

Arde de pasiune pentru lucrurile pe care le iubesc, dar au și o latură foarte tandră și sensibilă… pur și simplu o ascund bine. Sunt sensibili în secret și doar câțiva aleși pot vedea acea parte.Taur

Trăsătură negativă: încăpățânat

„Taurul încăpățânat” din Zodiac este foarte greșit înțeles. Sunt un grup hotărât și care este adesea confundat ca inflexibil și fără compromisuri.

Problemele apar atunci când încerci să controlezi sau să forțezi un Taur. E ca și când ai călărit un taur: nu se termină bine.

În schimb, daca câștigi mai întâi încrederea și respectul lor, vei descoperi că Taurul poate fi de fapt destul de de încredere, generos și consecvent.

Gemeni 

Trăsătură negativă: cu două fețe

Despre gemenii zodiacului se spune că sunt „cu două fețe” și înșelători. Și, deși poti obține unele inconsecvențe și schimbări de dispoziție de la aceasta zodie… acestia sunt un semn de comunicare și se vor exprima diferit în jurul diferiților oameni. Și deci dacă primești geamănul bun sau geamănul rău… depinde de cine ești și de ce simt ei pentru tine.

Horoscopul dragostei pentru vara 2024. Astrele au decis zodiile care vor avea parte de aventuri fierbinți

Rac 

Trăsătură negativă: suprasensibil

Este faptul că Racul este prea sensibil sau sunt doar blestemați ca romantici fără speranță într-o lume a relațiilor fără sens? Poate că bunătatea și natura lor emoțională sunt văzute ca slăbiciune, dar dacă cauți unul care încă mai crede în dragostea adevărată chiar și după ce a fost rănit și rupt de nenumărate ori, găsește-te un Rac.

Leu 

Trăsătură negativă: căutarea atenției

În adâncul sufletului, Leii au nesiguranțe ascunse și se luptă la fel ca noi ceilalți… pur și simplu nu o arată. Dar nu este că au nevoie în mod constant de atenție asupra lor, ci doar că sunt adesea o zodie generoasa și loial și se așteaptă să primească înapoi ceea ce dăruiesc de bunăvoie.

Leii nu vor neapărat atenție sau afecțiune de la toată lumea… doar de la cei potriviti.Fecioară

Trăsătură negativă: supracritică

Fecioara Zodiacului are reputația de a fi puțin perfecționistă. Acest lucru poate duce la un comportament solicitant, supracritic și chiar obsesiv-compulsiv.

O Fecioară vrea doar să-i ajute pe alții, dar într-un mod care poate fi critica. Sunt oameni mulțumiți care nu vor dezamăgi pe nimeni și, uneori, au probleme cu înțelegerea de ce alții nu sunt la fel.

Pe cât de critici sunt cu ceilalți, sunt și mai critici față de ei înșiși, așa că realizeaza că nu te iau in vizor pe tine… este doar o parte din natura lor. Ei se gândesc prea mult.

Horoscopul săptămânii 17 – 23 iunie. Două zodii trebuie să se pregătească pentru o schimbare majoră în relații

Balanță 

Trăsătură negativă: Indecis

Zodia care este reprezentata de cântarul justiției poate fi văzuta ca nehotărâta datorită nevoii lor de echilibru și egalitate. Sunt înzestrați cu capacitatea de a vedea lucrurile din toate părțile și, prin urmare, cântăresc în mod constant argumentele pro și contra, avantajele și dezavantajele fiecărei situații. În cele din urmă, se vor hotărî… pur și simplu nu pot fi grăbiți să ia o decizie.

Cea mai mare problemă a lor este că de multe ori Balanțele sunt sfâșiate între a face ceea ce este corect și a face ceea ce îi face fericiți.Scorpion 

Trăsătură negativă: obsedat de sex

Scorpionii sunt intensi și emană energie sexuală, dar nu sunt doar despre asta. În realitate, această zodie de apă folosește sexul pur și simplu ca o exprimare fizică a emoțiilor lor intense, a dorinței de conexiune profundă și a dorinței de iubire adevărată.

Deci, deși sunt zodie foarte sexuala, sunt cunoscuti și ca una foarte profundă și loiala. Vor să se piardă complet în alt partener fizic, emoțional și spiritual. 

Săgetător 

Trăsătură negativă: Neliniște

Aceasta zodie aventuroasa, iubitoare de libertate și independenta este adesea etichetata ca fiind neliniștita și fugara. Dar există un motiv mai profund pentru această neliniște. Săgetătorii sunt cunoscuți ca filozofii zodiacului – un semn care se află într-o căutare constantă a sensului și scopului vieții.

Susținut de Jupiter, Planeta norocului, Săgetătorii tind să plece în călătorii spirituale și să facă salturi de credință pentru a-și găsi sensul mai profund. Ei doresc să învețe despre ei înșiși printr-o explorare continuă și acest lucru se poate dovedi adesea ca neliniște.

Patru zodii care își descoperă adevăratul scop în viață după 40 de ani

Capricorn 

Trăsătură negativă: Pesimist

Capricornii au reputația de a fi rezervați, sceptici și puțin cinici. Alții vor spune că sunt precauți, disciplinați și practici așa cum sunt multe semne de pământ.

Dar, deși pot avea o abordare mai realistă și mai atentă a vieții, acesta este motivul pentru care Capricornii ating adesea cote mari de succes mai târziu în viață. Numiți uneori ca înfloritorii târzii ai zodiacului, se mai spune că Capricornii s-au născut adulți care devin mai tineri odată cu vârsta, pentru ca pesimismul să se transforme mai târziu în optimism.Vărsător 

Trăsătură negativă: lipsa de emoție

 Vărsătorii pot fi văzuți ca fiind reci, detașați și lipsiți de empatie. Dar din punct de vedere astrologic, ei sunt cunoscuți și ca umanitarii zodiacului.

Mai preocupați de binele mai mare și de a face lumea un loc mai bun, ei sunt uneori distrași și par mai puțin empatici față de indivizi, ceea ce poate fi frustrant pentru prietenii sau partenerii lor apropiați.

Dar posedă emoții profunde… pur și simplu nu știu întotdeauna cum să le exprime. 

Pești

Trăsătură negativă: supraemoțional

Deoarece semnele de apă sunt cunoscute pentru emoțiile lor profunde, Peștii sunt cunoscuți ca fiind unul dintre cele mai emoționale semne.

Motivul? Peștii pot fi un pic prea încrezători – lăsându-se deschiși pentru dureri de inimă. Ei tind să vrea să vadă binele în oameni, chiar dacă nu există, așa că sunt adesea duși la plimbare de oameni manipulatori, ceea ce duce la defecțiuni emoționale. 

Zodiac CHINEZESC săptămâna 17-23 iunie 2024. Perioadă plină de surprize. Trei zodii vor primi ajutorul Dragonului pentru a atrage abundența