Cinci tineri din judeţul Botoşani, în stare gravă după ce au căzut cu maşina într-o râpă

Totul s-a petrecut după ora unu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul ce leagă Botoșani de Iași. Mai multe autoturisme pline cu tineri goneau dinspre Botoșani spre Flămânzi, unde urmau să participe la o petrecere organizată într-un club din zonă. Asta în ciuda faptului că acest gen de petreceri încă nu este permis, iar cluburile nu au fost încă deschise.

Tinerii aflați la volan goneau cu viteze amețitoare spre Flămânzi. Autoturismele puternice în care se aflau se întreceau pe șoseaua liberă, dar cu un carosabil foarte prost. La ieșirea din localitatea Zăicești, într-o curbă periculoasă la stânga, șoferul de 19 ani al unui Audi, în care se mai aflau patru tineri, a pierdut controlul volanului. Acesta a încerat să ”taie” curba, intrând pe contrasens, dar mașina a intrat în derapaj. Autoturismul a revenit pe sensul de mers, după care a lovit parapetul de pe marginea drumului, pe care l-a aruncat la câțiva metri.

După ce au fost stabilizați la fața locului, patru din cei dinci au fost transportați de ambulanțe la Urgențe, aceștia suferind traumatime importante la nivelul membrelor și capului.