Cîțu și-a adunat oamenii în ședință. Se pun bazele STRATEGIE pentru perioada următoare

În mesajul susținut, astăzi, cu prilejul anunțării candidaturii sale, Florin Cîțu a afirmat că este un liberal care a trăit toată viața după principiile liberale.

„De multe ori am spus că doar liberalismul salvează România. PNL are nevoie de un suflu nou. Dragi colegi, mesajul meu e simplu, m voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Ce înseamnă o Românie liberală v-am spus: proprietatea privată e sfântă și antreprenorul este un erou. Va spun că voi câștiga, nu există altă variantă”, a afirmat premierul. 

Există mai multe organizații care îl vor susține pe Florin Cîțu, în special cele din Transilvania, Banat și Moldova. Fostul premier, Emil Boc se află printre susținători. De altfel, numele grele din interiorul partidului s-au aflat alături de Cîțu când și-a anunnțat candidatura. Pe lângă Emil Boc vorbim și despre Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan, Raluca Turcan și Alina Gorghiu.

De cealaltă parte, sunt în mod oficial 18 organizații care și-au declarat susținerea pentru contracandidatul său, Ludovic Orban.

Astăzi, Consiliul Național al PNL s-a reunit pentru a stabili pașii premergători Congresului din 25 septembrie, când liberalii își vor alege președintele. 

Citește și Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL: „Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă”