Claudiu Târziu: „M-am opus venirii Dianei Șoșoacă în AUR, dar a fost un șantaj emoțional. Nu eram deloc de acord cu stilistica dânsei, nu îmi plăcea”

„Eu m-am opus, nu eram deloc de acord cu stilistica dânsei, am văzut-o în stradă, nu îmi plăcea. Eu și un singur coleg ne-am mai opus. Și am zis că dacă toți vreți așa, să o facem și pe asta. Dar mi-am călcat pe inimă. Primul instinct a fost corect. Ea a luat 20.000 de voturi la Iași. Soția mea a luat la Bacău, într-un loc unde nu a trăit, tot 20.000 de voturi, dar nu a intrat, că așa a fost să fie. Deci dacă era așa puternică din punct de vedere electoral ar fi luat măcar voturile care sunt pentru un parlamentar, 40-50.000 de voturi.

Dacă Diana Șoșoacă era așa puternică electoral băga în Parlament partidul din care venea Partidul Neamului Românesc, nu venea în AUR. Ea a ajuns în Parlament datorită bunătății colegilor mei. Într-adevăr, George Simion a susținut-o. Și George Simion mai spune un lucru important, lucru pe care și eu l-am declarat înaintea lui, dar lumea vede doar diferențele. A zis că o susține când va avea proiecte importante pentru țară și dacă doamna Șoșoacă e cinstită și are această opțiune național-creștină spre deosebire de acum un an când era USR-istă, înseamnă că ne vom regăsi pe frontul celor care luptă împotriva ateismului și a celor care sunt împotriva României”, a declarat Claudiu Târziu, vineri seara, la un post TV.