Copii de grădiniță, pălmuiți, trași de păr și lăsați singuri pe hol! Acuzații extrem de grave la adresa unei educatoare din Ploiești

De aceste experiențe traumatizante au parte elevii grupei mijlocii din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr. 40 din Ploieşti. Micuții sunt pălmuiți și trași de păr de educatoare, spun părinții, relatează Ziare.com.  

Mai mult, aceștia susțin că doi copii ar fi fost dați afară din clasă și lăsați singur pe hol deoarece ar fi fost gălăgioși.

Ei afirmă, de asemenea, că educatoarea ar ieși frecvent afară, la fumat, iar directoarea unităţii de învăţământ sau îngrijtoarele sunt nevoite să ii suplinească absenţa astfel încât copiii să nu rămână singuri.

Părinţii sunt extrem de revoltați. Ei au înaintat conducerii instituției o listă cu semnături pentru a cere Inspectoratului Şcolar din Prahova să rezolve situaţia. Direcţiunea a cerut mai departe sprijinul superiorilor care au cerut, al rândul lor, o cercetare internă.

Se pare că nu vorbim despre o singură abatere sau despre un caz izolat, și asta deoarece conducerea grădiniței a transmis că au fost mai multe situații în care educatoarea nu s-a supus regulilor interne.

Părinții au povestit un alt episod în care educatoarea ar fi aruncat cu un scaun spre o îngrijitoare, în timpul unei discuții în contradictoriu.