Coronavirus. Guvernul lansează o nouă platformă online, datelazi.ro

Guvernul a lansat, joi, datelazi.ro, o nouă platformă online despre evoluția coronavirusului în țară, dar și despre cum trebuie să-l combatem. Datelazi.ro este parte a proiectului stirioficiale.ro, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Site-ul prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente.

”Astăzi, 26 martie, Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro. 

Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României”, informează Grupul de Comunicare Strategică.