Cum îți poate fi furată mașina în doar 5 minute? Un român din Anglia îI dă de gol pe hoți – VIDEO

Într-un videoclip pe TokTok, tânărul a oferit detalii despre metodele folosite de hoți și a sugerat câteva măsuri de precauție pentru a preveni astfel de incidente, scrie stiridiaspora.ro.

Hoții folosesc un dispozitiv ieftin, cumpărat de pe piața neagră, care poate prelua codul cheii mașinii și permite furtul acesteia în doar cinci minute. Dispozitivul, cunoscut sub numele de turbo recorder, este conectat la internet și permite deschiderea și pornirea mașinii fără a crea suspiciuni. Când cheia cea nouă a fost codată, automat, cheia ta nu va mai funcționa.

O altă metodă pe care oamenii o folosesc în UK ca să îți fure mașina este pur și simplu să ți-o spargă. Nu numai că e înfricoșător, dar te va costa și mulți bani refaci mașina. Statistic, 20% dintre norocoșii care au văzut pe cameră cine le-a spart mașina au mărturisit poliției că hoțul le admira mașina, ba chiar le făcuse și complimente în aceeași zi.

O soluție simplă ar fi să-ți instalezi un dispozitiv de urmărire sau un imobilizator, un buton ascuns care blochează pornirea motorului.

@skillsite Cum se fura masinile in UK# #romaniinuk #romaniinlondra #romaniuk #romanidinanglia #fyp ♬ original sound – SKILL SITE