Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele

Unii nativi simt dorința de a împărtăși cu cei din jur fiecare moment din viața lor. Sunt dispuși să ofere tot ce le stă în putință pentru a avea o săptămână de neuitat. Viitorul lor pare că stă acum în mâinile astrelor.

Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii

Promisiunea iubirii vine fără doar și poate din partea astrelor. Scopurile nativilor vor fi acum mult mai ușor de gestionat. La finalul perioadei, fiecare va ști ce își dorește de la viață și se va înarma cu răbdare.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se conectează mai mult cu propriile dorințe săptămâna aceasta. Țin să reflecteze asupra a ceea ce-și doresc de la viață și se simt pregătiți să ofere tot ce au mai bun pe termen lung. Trebuie să țină cont de energia pe care o oferă celor din jur și nu trebuie să se suprasolicite.

5 zodii chinezești care au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre eleTaur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se simt mult mai conectați cu propriile vise. Vor să călătorească, iar acest lucru îi face să-și plănuiască totul din timp. Există multă inspirație pe parcurs în această săptămână.

Oamenii din jur le pot oferi mici sfaturi în acest sens, doar pentru a-i proteja de anumite dezamăgiri.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se concentrează pe lucrurile importante. Au capacitatea de a se regla emoțional în așa fel încât să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus, spune Astrology.com. Din moment ce au un plan bine pus la punct, se vor catapulta imediat către succesul mult dorit. Nu mai au de așteptat vreme îndelungată, ca până acum.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se îndoiesc de propriile puteri în această perioadă. Nu sunt prea optimiști în legătură cu viitorul lor. Găsesc doar lucruri pentru care să se plângă. Cu toate acestea, continuă să-și valorifice prietenii ca și până acum. Cei care îi iubesc, le vor fi alături în cele mai dificile momente.

4 zodii care se vor bucura de vârsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se simt încrezători în propria persoană în această săptămână. Energia de care dau dovadă îi ajută să se mențină la cote maxime, atât la locul de muncă, dar și pe plan personal. Sunt sfătuiți să nu se grăbească, dacă își doresc relații de lungă durată. Anumite metode pe care le folosesc în a-și găsi partenerul potrivit le poate dăuna.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se reconectează cu propriile gânduri și sentimente în această perioadă. Dinamica din familie îi ajută să petreacă timp singuri și să-și dea seama ceea ce vor cu adevărat. Relațiile deja existente sunt puse la încercare, însă ei reușesc să depășească cele mai grele momente într-un mod cu totul pozitiv.

4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragosteBalanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt testați de către astre în această perioadă. Știu cum să-i calmeze și cum să-i ajute pe cei din jur, însă este dificil să pună lucrurile în practică pentru propria persoană. Este foarte greu să se exprime atunci când își doresc ceva din toată inima.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În această săptămână, nativii Scorpion se simt mai mult în elementul lor. Este o perioadă de gânduri profunde îndreptate către viitor. Tensiunile încep să apară pe plan personal. Poate că familia nu înțelege ceea ce vor ei să comunice. Frații sunt geloși, ori alte rude îi consideră irelevanți.

Citește continuarea aici