Deputatul Lucian Heiuş, pacientul 100 cu coronavirus din România, are rezultat NEGATIV

Anunțul a fost făcut de administratorul public al municipiului Deva din judeţul Hunedoara, Adrian Nicolae David.

”Rezultat Test – Negativ! Am primit rezultatul primului test, care ne indică faptul că atât eu, cât şi domnul Lucian Heiuş suntem sănătoşi. Mâine testul va fi repetat, şi dacă se menţine rezultatul, vom fi externaţi. Vă mulţumim tuturor celor ce ne sunteţi alături cu mesaje, telefoane şi cu mult suflet! Totodată, mulţumim îngerilor salvatori din echipa COVID Victor Babeş, ei sunt speranţa!”, a anunţat Adrian Nicolae David.

Vineri vor începe testele pentru primarul municipiului Deva, Florin Oancea şi fiica acestuia, Laura Oancea, care se află, de asemenea, internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce au fost depistaţi cu coronavirus.

Deputatul Lucian Heiuş a fost declarat  pacientul 100 cu coronavirus din România. El a fost propus pentru funcţia de ministru al Finanţelor în Guvernul Cîţu. Heiuş este deputat PNL, fost şef al Fiscului în regiunea Timişoara şi crescător de oi. A fost infectat cu coronavirus de Vergil Chiţac, colegul său de partid, care se află în continuare în tratament.