Doliu în lumea muzicii populare din România: un solist iubit de mulți a murit, într-un grav accident

“Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, dintr-o localitate din judeţul Sibiu, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza localităţii Drăganu, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Piteşti, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă (TIR), condus de un bărbat de 42 de ani, din judeţul Satu Mare, care circula din direcţie opusă, după care s-a răsturnat pe lateral“, informează IPJ Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, a rămas încarcerat, iar rănile produse în urma impactului au condus la deces. A fost extras de către pompieri, dar nu s-a mai putut face nimic, deoarece prezenta leziuni grave la cap, scrie realitateadesibiu.net.

Victima era Dumitru Stroie, solist al Junilor Jidvei. Familia sa deține în Capitală mai multe magazine cu produse tradiționale din Mărginimea Sibiului. Acolo se îndrepta vineri dimineața, când a avut loc accidentul.