East European Comic Con, reprogramat pentru începutul lunii decembrie, la Romexpo

Din luna decembrie 2019 a început lucrul şi la o ediţie de toamnă, care să aibă loc la Cluj-Napoca, însă decizia de a-l organiza nu este încă finală, urmând să fie făcută publică până la finalul lunii aprilie. În eventualitatea în care evenimentul de la Cluj-Napoca va avea loc, va fi cu cel puţin 30 de zile înainte de ediţia din Bucureşti.

Astfel, toate persoanele care au achiziţionat biletele pentru East European Comic Con iunie 2020 pot alege una din următoarele opţiuni: folosirea biletelor pentru ediţia din Cluj-Napoca (noiembrie 2020), în măsura în care aceasta va avea loc; utilizarea biletelor pentru ediţia din Bucureşti (3-6 decembrie 2020); folosirea biletelor pentru ediţia din Bucureşti din mai sau iunie 2021; restituirea sumei achitate.

Abonamentele de patru zile pot fi folosite tot pentru patru zile, în cazul în care se optează pentru varianta a doua. Cine optează pentru variantele 1 şi 3 va putea folosi biletele pentru trei zile de eveniment.

Biletele pentru luni, 8 iunie, în cazul în care se optează pentru varianta 2, vor putea fi folosite pentru ziua de joi, 3 decembrie. Pentru variantele 1 şi 3 vor putea fi folosite pentru ziua de vineri.

Toate biletele vândute prin intermediul site-ului comic-con.ro pot fi returnate într-un interval de 30 de zile de la data solicitării.

Solicitările pot fi formulate până la data de 10 aprilie 2020, inclusiv prin email, la contact@comic-con.ro. După data de 10 aprilie se poate opta doar pentru unul dintre cele trei evenimente Comic Con.

Pentru biletele achiziţionate din magazine sau online de la MyTicket/Entertix, Eventim sau IaBilet.ro, fanii sunt rugaţi să ia legătura cu respectivele platforme de vânzare, urmând ca acestea să detalieze care este procedura de returnare.