EXCLUSIV | Declarație năucitoare a unui fost internațional român: “Vrem să ne dăm mai deștepți ca toți, dar suntem lași”

Arbitrul Sebastian Colțescu a fost criticat pentru că l-a identificat pe antrenorul secund al echipei turce, camerunezul Pierre Achille Webo, cu termenul de ”ăla negru”, în schimb când Marius Șumudică a fost numit “țigan“, antrenorul nu a fost apărat în țară așa cum ar fi trebuit.

Întrebat de ce Sebastian Colțescu a fost blamat pentru greșeala sa, iar într-un alt caz, Marius Șumudică nu a fost apărat de români, Dănuț Lupu a avut o declarație incendiară despre poporul român.

“Șumudică nu e nici turc nu e nici neamț, e român. Noi, românii, nu ne apărăm între noi. Noi și pe arbitrul Sebastian Colțescu, în loc să-l apărăm, i-am dat în cap. Noi suntem o nație care nu ne apărăm. Noi vrem să ne dăm mai deștepți ca toți, dar ceilalți sunt unde sunt, iar noi suntem unde suntem. Noi niciodată nu ne-am apărat între noi. Noi facem pe pacifiștii. <<Hai domne să nu facem scandal, lasă nu e nimic>>. Suntem lași“, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net