EXCLUSIV | Sfert-finalist cu România la CM 1994, despre preliminariile Mondialului din 2022: “Cu ei ne batem pentru locul doi”

România a fost repartizată în grupă cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein, iar Miodrag Belodedici spune că tricolorii au șanse mari să termine pe locul 2.

„Sigur că ne batem pentru locul doi, ar fi o surpriză foarte foarte mare să terminăm pe locul 1. Dar, cred că ne batem pentru locul doi, sigur”, a declarat Miodrag Belodedici, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Miodrag Belodedici are în palmares două trofee Cupa Campionilor, cu Steaua București (1986) și cu Steaua Roșie Belgrad (1991), Supercupa Europei (Steaua, 1987), Cupa Intercontinentală (Steaua Roșie, 1991).

Miodrag Belodedici a debutat în echipa națională în 1984 și a adunat 53 de selecții. A jucat pentru naționala României la Campionatul Mondial din 1994, precum și la Campionatul European din 1996.

Fostul internațional român recunoaște că naționala Islandei va fi principalul adversar pentru a încheia grupa pe locul secund.

Vezi declarația integrală pe realitateasportiva.net