Fata primarului din Odobești, condamnată pentru că a condus drogată

Ramona Nicolaș este fiica primarului PSD al orașului Odobești, Daniel Niclolaș și a Danielei Nicolaș, șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASP) Vrancea.

„Condamnare fără acord de recunoaștere. (…) condamnă pe inculpata Nicolaș Ramona la pedeapsa de 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. În baza art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 cu aplic. art. 396 alin. 10 C.proc.pen., condamnă pe inculpata Nicolaș Ramona la pedeapsa de 3 (trei) luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Sentința a fost pronunțată de Tribunalul București, însă nu este definitivă. Ramona Nicolaș a fost oprită de polițiști, în timp ce conducea, pe o șosea din București, cu o viteză mult peste limita legală admisă. La testarea cu aparatul Drugtest, polițiștii au constatat că tânăra, pe atunci de 19 ani, consumase substanțe interzise.

În baza art. 38 alin. 1 şi 2 C.pen., art. 39 alin. 1 lit. b) C.pen. contopeşte pedepsele principale şi aplică inculpatei Nicolaș Ramona pedeapsa cea mai grea de 1 (unu) an închisoare, la care se adaugă un spor de 1/3 din cealaltă pedeapsă stabilită, respectiv 1 (una) lună închisoare urmând ca inculpata să execute pedeapsa rezultantă de 1 (unu) an şi 1 (una) lună închisoare”, se arată în minuta publicată pe site-ul Tribunalului București.

Citește continuarea pe realitateadevrancea.net.