Femeie din Botoșani, sechestrată de propriul soț. Bărbatul are probleme psihice. Poliția, pregătită să intervină

Bărbatul de 57 de ani o ține secestrată pe soția sa în vârstă de 51 de ani.

Din primele informatii, polițiștii au fost sesizați chiar de către soția care a cerut că bărbatul să fie dus la spitalul de Psihaiatrie. Când a auzit asta, acesta a încuiat ușa, făcând imposibil accesul în locuință.

Oamenii legii sunt în permanență în legătură cu cei doi, mai multe echipaje fiind trimise în zonă. În plus, a fost trimisă și o autoutilitară cu scară. 

De 4 ore și jumătate echipajele de poliție sunt la fața locului și situația a rămas aceeași. 

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Mai multe echipaje de intervenție și un negociator sunt la fa’a locului. Femeia a spus că soțul, cunoscut cu antecedente medicale, ar fi închuiat ușa și nu o lasă să iasă din acasă. Bărbatul nu este violent. Femeia a sunat la 112ca să solicite intervenția unui echipaj de ambulanță pentru internare soțului la Psihiatrie. A spus că ar fi nevoie și de un echipaj de poliție pentru că acesta a închuiat ușa și nu îi dă cheia. 

Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice. De lucrul acesta este generată starea de pericol. Negociatorul discută cu ambele persoane. Noi suntem pregătiți să intervenim dacă situația o va impune. Sunt luate în calcul mai multe posibilități de intervenție. Intervenția este condusă de șeful Poliției municipiului”. 

Vă reamintim că la începutul lunii martie a acestui an, doi bărbați au murit în urma unei luări de ostatici la Onești, județul Bacău. Cei doi muncitori au fost sechestrați de proprietarul casei în care făcea reparații. Bărbații au fost înjunghiați mortal de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani.