FOTO EXCLUSIV. Mașina afaceristului Ioan Crișan, care și-a pierdut viața în explozia de la Arad, adusă la București pentru EXPERTIZĂ. Ce încearcă să AFLE anchetatorii

Vă reamintim că Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu știm nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii care au pus la cale și care, mai apoi, au pus în practică teribilul atentat.

Sunt mai multe informații pe care anchetatorii le analizează în această perioadă, având în vedere că vorbim despre o anchetă deosebit de stufoasă.

Din informațiile obținute până în prezent știm că au fost cooptați și experți din străinătate care colaborează ca autoritățile române în elucidarea acestui caz. Toate forțele din Ministerul de Interne sunt implicate în acest caz. Chiar șeful Poliției Române s-a deplasat, marți, la Arad.

O nouă pistă luată în calcul de anchetatori este aceea că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la locul incidentului având în vedere că bomba trebuia declanșată la un moment dat.

Între timp, fiica și soția omului de afaceri au fost reaudiate. Totodată, umează sa fie audiat și fostul șofer al lui Crișan. Bărbatul a fost închis pentru trafic de droguri și eliberat în urmă cu două săptămâni. Se pare că în acest mod anchetatorii vor să afle mai multe despre traficul de droguri din zona de vest a țării, aceasta fiind, de asemenea, o posibilă pistă a anchetei.

Pe de altă parte, ieri a avut loc înmormântarea lui Ioan Crișan, după ce trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de la Institutul Național de Medicină Legală (INML), în cursul zilei de marți, 8 iunie.