Gabriel Oprea, la Realitatea: ”Mai sunt patru județe fără coronavirus. Este foarte important să securizăm aceste zone”

Întrebat dacă ar fi trebuit luate măsuri mai ferme în actuala situație și nu o recomandare, fostul vicepremier Gabriel Oprea a apreciat măsurile luate până în prezent în România.

”Eu cred că autoritățile au luat măsuri graduale bune în acest moment. din experianță,

Îndrum toți cetățenii să resecte recomandările. Să aibă încredere în autorități, ele reprezintă siguranță. Numai împreună putem căștiga în această sitație pe care nu am mai întâlnit-o. Mai sunt patru județe fără coronavirus. Este foarte important să securizăm aceste zone. Este foarte important ca aceste patru județe să ajute în acest efort național. Repet, este nevoie de calm, de încredere în autorități, trebuie să respectăm strict legea în momentul de față.

Armata este pregătită pentru orice scenariu. Trebuie să continue, Comiteul pentru Situații de Urgență, domnul Arafat, iau măsuri, trebuie să avem încredere.

Trebie să respetăm toată baza legală pentru copiii noștri, pentru noi. Eu sunt convins că putem depăși toată această situație cu calm și cu respectarea strictă a legii”, a declarat fostul vicepremier Gabriel Oprea, la Realitatea PLUS.