Gabriel Oprea: ”La Suceava, sunt convins că se va tăia în CARNE VIE”

Miercuri au apărut imagini revoltătoare cu un ambulanțier din Câmpulung Moldovenesc trimis la un caz de infectare cu coronavirus în combinezon prins cu bandă adezivă. Asta pentru că matarialele sanitare pe care le au la dispoziție de acolo sunt mult prea mici și nu pot fi folosite altfel. Cei de la Serviciul de Ambulanță s-au plâns de faptul că trebuie să folosească banda adezivă pentru a acoperi rupturile costumelor.

Situația a fost comentată de fostul vicepremier Gabriel Oprea, care a promis într-o intervenție anterioară, la Realitatea PLUS, că va vorbi cu secretarul de stat Ionel Paul Oprea, militar de carieră, trimis la Suceava să coordoneze conducerea militară de la spital.

”Aseară am discutat împreună, v-am promis că iau legătura cu factori de răspundere, am vorbit cu domnul general chirurg Paul Oprea, cu domnul Raed Arafat, care este unul dintre cei mai credibili și profesioniști oameni din România, sunt convins că vor lua toate măsurile ca aceste lucruri să nu se mai întâmple la Suceava, să se lămurească lucrurile. V-a spus domnul Arafat că este o anchetă în derulare. Sunt convins că se va tăia în carne vie. Cine a greșit în mod abuziv să plătească”.

Obiectivul strategic al statului român este să protejeze toți cetățenii în această stare excepțională. Cine se crede boietul șef trebuie să dispară. Acum trebuie să dăm dovadă de profesionalism în primul rând. Paul Oprea este un profesionist, sunt convins că el și conducerea de la Suceava au deja rezultate pozitive”, a opinat Gabriel Oprea la Realitatea PLUS..