Gabriela Firea: Mă bucur că am putut contribui concret, ca senator, la dotarea Spitalului de Stomatologie din Sectorul 4

„Mă bucur că am putut contribui concret, ca senator, la dotarea Spitalului de Stomatologie din Sectorul 4, printr-un amendament pe care l-am făcut la Legea bugetului, convingându-i pe colegii mei parlamentari să alocăm 10 milioane de lei pentru finalizarea și dotarea clădirii. Felicitări, Daniel Băluță, pentru consecvența cu care urmărești fiecare proiect dedicat Sectorului 4!

Este singurul spital de stomatologie construit de o administrație publică în ultimii 50 de ani. Am răspuns imediat, în calitate de senator, și împreună cu colegii parlamentari am alocat banii necesari pentru finalizarea investițiilor.

A fost un bun moment să rememorez, împreună cu doamna prof. univ. dr. Ecaterina Ionescu și cu domnul rector al UMF Carol Davila, prof. dr. Viorel Jinga, proiectele pe care le-am realizat împreună, tot din grija pentru oameni, acum câțiva ani în urmă. Mă gândesc, în special la rețeaua de cabinete stomatologice școlare din București, o rețea foarte utilă copiilor din capitală. Este firesc să îmi doresc să extindem, pe viitor, această rețea și atunci când facem o promisiune, ne ținem de cuvânt.

Le sunt recunoscătoare domnului președinte PSD și Prim Ministru, Marcel Ciolacu, și domnului ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, pentru sprijinul pe care mi l-au acordat, în mandatul de ministru al Familiei, în toate proiectele sociale cu componenta de sănătate, atât de necesare femeilor, tinerilor și copiilor.

Am un plan clar pentru București, în domeniul Sănătății: Construirea Spitalului Metropolitan, proiect pe care l-am început în mandatul anterior, blocat din 2020!

Realizarea Centrului de Terapie cu Protoni (centru de excelență în terapia oncologică);

Continuarea, dezvoltarea și reluarea tuturor proiectelor de protejare a sănătății bucureștenilor, cum ar fi sprijinul pentru procedurile FIV sau testările genetice pentru cancer.

Împreună vom realiza proiecte așteptate și benefice pentru oamenii din București”, a transmis Gabriela Firea.