Gică Popescu, mulțumit de tragerea la sorți pentru CM 2022: “Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm, lucrurile stau rău!”

Prima reprezentativă a României și-a aflat numele echipelor cu care se vor bate pentru un loc la turneul final care va avea loc în Qatar. Selecționata condusă de Mirel Rădoi va da peste colosul Germania, dar și peste Islanda, echipa care a distrus visul “tricolorilor” de a participa la EURO 2020, turneu la care România va fi una dintre gazde.

Fostul căpitan al Generației de Aur, Gică Popescu (53 de ani), a vorbit despre grupa în care echipa națională a României a fost repartizată și s-a declarat optimist în ceea ce privește numele adversarilor. “Baciul” este de părere că este în afară de Germania, toate celelalte adversare sunt inferioare din punct de vedere al valorii individuale.

“Eu cred că nu puteam să cădem într-o grupă mai bună decât cea pe care o avem. Dacă nici într-o astfel de grupă nu ne calificăm, eu cred că lucrurile stau foarte foarte rău. Eu sunt foarte optimist.

Germania este Germania, însă toate celelalte echipe cred că din punct de vedere al valorii individuale ne sunt inferioare!”, a spus Gică Popescu, la finalul partidei Chindia Târgoviște – Viitorul Constanța.

Vezi pe realitateasportiva.net programul României din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.