Horoscop luni, 11 ianuarie. Ce ne rezervă astrele la început de săptămână

BERBEC

O problema de sănătate îți cam strică planurile de azi. În loc să te concentrezi la ce aveai de făcut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau eșți consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru ține, în cazul în care aveai un program arhiincarcat. 

TAUR

Veștile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parcă ai află că s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au îngrijorat în ultima perioada și pentru care ar fui trebuit să te deplasezi personal la față locului. Nici nu mai e nevoie să pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo.

GEMENI

Orice lucru minunat are la baza un sacrificiu, și merită să faci și tu astfel de gesturi că să poți duce mai departe ce ai început. Azi trăiești, la nivel personal, ceva din baladă meșterului Manole, pentru că sacrifici ceva pentru visul tău cel mare. Nu te gândi la ce renunți sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obține la capătul acestor eforturi.

RAC

Integrează-te în mediul care se deschide în față ta, pentru că te vei simți excelent printre acei oameni. Vei vedea cât de multe ai în comun cu ei, cât de ușoară e comunicarea, de parcă ați fi cu toțîi din aceeași familie. Poate nici acasă nu eșți atât de bine înțeles, cum ești astăzi de aceste persoane atât de diferite, și totuși atât de asemănătoare. 

LEU

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit, că atare lupta din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oală suferințelor care nici măcar nu-ți aparțîn. Păstrează-ți zâmbetul pe buze și încrederea în mai bine, orice ar fi! 

FECIOARA

Modul în care analizezi o situație arată cât de matur privești lucrurile. Reușești să privești situația în care te afli din mai multe unghiuri, și bine faci, pentru că numai așa vei putea înțelege perfect situația. Vezi și argumentele pro, și argumentele contra, și latura luminoasă și latura întunecată, iei decizii dintre cele mai bune.

BALANȚĂ

Ai nevoie de mult studiu, că atare propune-ți să cauți, să descoperi și să explorezi serios acel domeniu care te va face să te simți împlinit. Ești pe drumul cel bun spre un apogeu personal, fie că e vorba de un proces de dezvoltare spirituală început cu încredere, pentru că vrei să devii mai bun, mai matur, mai înțelept, fie că e un continuu studiu pentru a urcă mai sus pe scară ierarhică. 

SCORPION

Ți se pare mult prea greu un plan la care ai depus mari eforturi, dar simți că deja te depășește. Ar trebui să priveșți un pic înapoi, nu la ce faci azi și nici la ce ai făcut ieri, ci la felul cum ai pornit acest plan, atunci, la început. Problema se află chiar la sursă, pentru că nu ai pornit cu dreptul, ci de acolo s-au dat toate peste cap. 

SĂGETĂTOR

O binefăcătoare gură de aer proaspăt apare datorită unei sume de bani care întră azi în posesia ta. Parcă te mai linișteșți și tu, scapi de un stres care te apasă pe suflet, și chiar ai curajul să faci planuri cu acei bani, pentru că vin exact când aveai mai mare nevoie de ei. Fii totuși cumpătat în administrarea banilor.

CAPRICORN

Nu privi la cei din jur care nu-și văd capul de treburi și griji și-ți spun mereu cât sunt nefericiți. Tu nu eșți așa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul viețîi lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta și această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajută să treci peste toate cu succes. 

VĂRSĂTOR

Ai impresia că toate belelele s-au adunat azi în calea ta și ai numai relațîi tensionate cu oricine. Problema nu pare să fie la ține, ci la cei din jurul tău, de parcă ai ghinionul de a atrage alături doar oameni nervoși, stresați, artagosi, și, în asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor și eficientă. 

PEŞTI

Fii mai atent la cheltuieli, trece-ți în revista bugetul, că să fii sigur că iei cele mai prudente decizii. Ești într-o pasă cam risipitoare și dai cu bani în stânga și-n dreapta mult prea ușor. Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoană mai chibzuită în privința banilor.