”Il Luce” are doar cuvinte de laudă pentru Șumudică: “Nici eu nu am reușit să fac așa ceva!”

Formația condusă de pe bancă de antrenorul român, Marius Șumudică, a izbutit o nouă victorie de senzație în campionatul din Turcia, după succesul de acasă contra celor de la Fenerbahce, scor 3-1.

Grație acestui rezultat, Gaziantep a ajuns la 13 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, ultimul eșec fiind înregistrat acum trei luni, pe terenul lui Galatasaray Istanbul.

Mircea Lucescu l-a sunat pe “Șumi-Gol” să îl felicite pentru rezultatele bune obținute în Turcia: “Am format o familie frumoasă, un grup frumos. Mi-am format echipa de la zero faţă de anul trecut, cu bani puţini. E o echipă nou înființată. Toată Turcia vorbeşte.

Am primit acum un telefon de la Mircea Lucescu şi mi-a zis «Şumi, ce ai reuşit să faci în Turcia nici eu n-am reuşit să fac! Eu am fost la o echipă mare, tu eşti la echipe mici şi te baţi cu granzii. Reuşeşti să te baţi cu granzii». Numai eu ştiu ce înseamnă Turcia.

“Noi jucăm pe prime în jur de 3.000 de euro, şi acasă, şi în deplasare. Avem 1.500 la egal. Acum am fost răsplătiţi cu 50.000” a declarat Șumudică pentru Telekom Sport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net