INCENDIU violent în București! Mașini cuprinse de flăcări – Intervenție de urgență a pompierilor

Incendiul a izbucnit la un centru de colectare de masini vechi în cartierul bucureștean Militari, de pe strada Bârsănești, Sectorul 6, transmite Realitatea PLUS.

Flăcările s-ar fi extins și la alte mașini.

Echipaje de intervenție se află la fața locului.

Focul nu a fost stins nici după două ore, dar este sub control, a declarat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, la un post TV. Locatarii din zonă au fost evacuați: „Este vorba despre un bloc de nefamiliști”, a mai precizat Ciucu. 

Din cauza fumului dens degajat, autoritățile le-au recomandat oamenilor să țină geamurile închise, 

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a dat primele detalii despre incendiu, în direct , la Realitatea PLUS.

„Incendiul se manifestă la câțiva saci si containere. S-a extins la o clădire cu etaj. Acționează 8 autospeciale de stingere și 2 autoscari. Se văd degajări de fum dar si o flacara la baza cladirii.

Nu este nevoie de o suplimentare a resurselor de intervenție. În acest moment, interventia e in desfasurare”, a declarat Daniel Vasile

Acesta a precizat că  nu sunt deocamdată persoane rănite și nu există nici posibilitatea de extindere a flăcărilor.

„Riscul de extindere este relativ redus. Sunt butelii in interior, dar și alte tipuri de materiale care pot provoca explozii.

Nu sunt persoane ranite, este un echipaj SMURD la fața locului. Existau persoane in incintă, dar nu sunt răniți în acest moment”, a mai precizat Daniel Vasile.

„Este o degajare foarte mare de fum , se analizeaza daca se va emite mesaj RO-ALERT pentru populația din zonă”, a mai spus reprezentantul ISU.