Începe bătălia după excluderea Dianei Șoșoacă din AUR, negocieri dure pentru funcțiile senatoarei – Ce mutare pregătește avocata

Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii era formată din: Diana Şoşoacă (AUR) – președinte, Ion Prioteasa (PSD) – vicepreşedinte, Raluca Ioan (PNL) – secretar.

Săptămâna viitoare ar urma să aibă loc o ședință în care să se decidă excluderea efectivă a Dianei Șoșoacă și să decidă cine va ocupa funcțiile deținute de aceasta.

Diana Şoşoacă susține că  excluderea sa din AUR a pornit de la un scandal legat de bani, conducerea centrală cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

„Actuala conducere a partidului a cerut fiecărui senator și deputat jumătate din suma forfetară: „În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului.

Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme. Parlamentarilor AUR li s-a cerut să încheie contracte de leasing cu o „societate din sfera AUR pentru achiziționarea de autoturisme Logan.

Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a declarat Diana Șoșoacă.