Întâlnirea celor mai influenți oameni politici, la Cluj-Napoca

 

„A fost un exercițiu de normalitate care sper să se multiplice în toate orașele și toate zonele țării. Aici s-au aniversat 150 de ani de când o fabrică există și a fost preluată, privatizată de dl Călin Mitică, care în pofida tuturor vicisitudinilor tranziției, dar și a   dar și a DNA-ului și a altor nenorociți care nu s-au ocupat decât de distrugrea capitalului românesc, a reușit să o țină în viață. Au fost politicieni din toate partidele. Au fost vasile Blaga,  Rareș Bogdan, Vasile Dâncu, Ioan Rus, Cozmin Gușă, ministrul Transporturilor. Și cred că dialogul ăsta între partide politice este benefic pentru România.

M-am bucurat să văd un exercițiu de normalitate de genul ăsta pentru că noi trăim prin ceea ce producem noi, românii. Și ar trebui poate să să învățăm să ținem poate la fiecare șaibă, la fiecare piuliță, la fiecare clădire care a fost românească și va rămâne în capitalul românesc. 

Sper să fie un exemplu, a fost extraordinar! Lume multă, oameni ise bucură, locuri de muncă”, a declarat Octavian Hoandră, la Realitatea PLUS, prezent la aniversarea de la Cluj-Napoca.

La eveniment au fost prezenți și Călin Mitică, președinte al Consiliului de Administrație „Remarul 16 Februarie”, Emil Boc, primarul Cluj-Napoca, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Rareș Bogdan și Vasile Blaga, europarlamentari PNL, Alin Tișe, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu, Vasile Pușcaș, Ioan Rus, Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, Horia Ciorcilă, președinte Banca Transilvania.