Laurențiu Botin: „Vlăduț out. Vine noul magician”

Armata de troli,  made în USR-Plus, a lansat atacuri furibunde asupra mea și a colegilor, adevărat, mai mult amuzante decât deranjante, armată cu creier spălat de discursul și punctajele acestei formațiuni ciudățele. Apoi, încet-încet, Vlăduțu mic și-a dat arama pe față. Nimic din ceea ce spunea nu s-a potrivit cu acțiunile din fotoliul de ministru. E, a avut și ghinion, necazurile s-au ținut scai de ilustra persoană, incendii, morți, alte incendii, alți morți, vaccinare, vânzare, declarații stupide, toate acestea i-au adus un binemeritat șut în fund. Și totuși, mușuroiul de atârnători încearcă acum să-l scoată erou, să minimalizeze pierderea și să încerce regruparea. Explic. 

Pentru că s-a trezit Cîțu și le-a ușuit găina cu ouă de aur, atârnătorii au fost nevoiți să recurgă la planul B. Ei știu că PNL va face orice să mențină guvernarea, bref, e grabă mare să găsească un înlocuitor la sănătate care să ducă mai departe misiunea stabilită. De aceea, haita de miniștrii a primit ordin să țipe ca din gură de șarpe, să mențină instabilitatea, pentru a crește posibilitatea de acceptare a pretenților. În acest timp, șmecherii trebuie să găsească înlocuitorul perfect, dispus să ducă planul mai departe. Apoi, odată găsit acesta, o să vedem o bruscă liniștire a apelor, declarații de bine comun, apoi o numire surpriză a USRPLUS la Ministerul Sănătății.

Cîțu va înghiți gălușca, interesul de a liniști apele este major pentru el, alde ăștia s-au scos, așa că spolierea sistemului sanitar va continua în aceiași parametri. Asta-i schema, planul de a controla imensa sumă de bani din sistem va merge mai departe. De ce? Pentru că Divinitatea ne pedepsește exemplar. Pentru că suntem o grămadă de fraieri care mușcă la toate fentele unor păpușăriți. De aceea, spun încă de pe acum, sănătatea și accesul la ea va deveni un lux. Iar unii, extrem de bogați. Dispuși să dea o parte din banii tăi către partidul care vrea să conducă tot în 2024. Președinția, Parlamentul și Guvernul.  Părerea mea.