Legendarul Paolo Maldini are coronavirus

AC Milan a anunțat în această seară că fostul mare jucător al ”diavolilor” și fiul său, Daniel Maldini (18 ani), au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Cei doi membri ai familiei Maldini au stat în autoizolare, acasă, pentru două săptămâni și vor rămâne în continuare până se vor vindeca.

Până în acest moment, potrivit worldometers.info, în Italia au fost depistate 53.578 de persoane cu coronavirus, dintre care 4.825 s-au stins din viață.

“AC Milan anunță faptul că Paolo Maldini a adus la cunoștință faptul că a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv și apoi a prezentat simptome de îmbolnăvire. El a fost supus unui test și rezultatul este pozitiv. Lucru valabil și pentru fiul său, Daniel, atacant al echipei de tineret care a fost promovat la prima echipă.

Paolo și Daniel sunt în stare bună și, după ce au petrecut două săptămâni la domiciliul propriu fără să intre în contact cu nimeni, vor prelungi perioada de carantină atât cât va fi necesar pentru a se vindeca complet” a anunțat AC Milan.