Luptă pentru România. Ce SOLUȚII avem pentru a salva țara de amenințarea COVID-19?

„Nu întreba ce poate face ţara pentru tine, ci întreabă-te ce poţi face tu pentru ţara ta”. Acestea erau cuvintele rostite de J.F. Kennedy în discursul său de învestitură din 1961. Parafrazând, astăzi vă întrebăm: trebuie să luptăm fiecare pentru a salva economia României din fața amenințării Covid-19 sau ar trebui să asteptăm ca statul să ne salveze pe toți?

Aceasta este provocarea ediției speciale „Luptă pentru România” din această seară, moderată de Anca Alexandrescu și Oreste Teodorescu

În direct vor fi, de asemenea, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. 

Tot atunci veți auzi, în exclusivitate, mărturia cutremurătoare a unei românce – asistentă medicală într-un spital din Italia. Soțul ei este pozitiv pentru COVID-19, iar ea trăiește încă o dramă: așteaptă să vadă dacă s-a infectat și ea.

Începând de la ora 21:00, vă așteptăm opiniile și vă oferim șansa să votați prin SMS la numărul cu tarif normal: 0786941531. Un SMS cu DA, înseamnă că Luptăm toți pentru România, iar unul cu textul NU este echivalentul ideii că statul trebuie să ne salveze.

De asemenea, ne puteți trimite mesajele voastre, din toate colțurile lumii, pe adresa martorocular@realitatea.net