Marcel Ciolacu, după tragedia de la „Victor Babeș”: Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. PNL-ul e luat ostatec de Barna şi userişti!

 

Comentariile liderului PSD Marcel Ciolacu se referă la declarațiile premierului Florin Cîțu după accidentul de la secția de ATI din TIR-ul din incinta spitalului „Victor Babeș”. Luni seară, Florin Cîţu şi Raed Arafat au făcut declaraţii de presă la Palatul Victoria. Arafat a răspuns întrebărilor şi a prezentat şirul evenimentelor de la Spitalul Victor Babeş. 

PANĂ de oxigen la spitalul Victor Babeș din Capitală – AU MURIT 3 pacienți din ATI – Florin Cîțu, Raed Arafat, explicații despre TRAGEDIE – VIDEO

„Cîţu a ieşit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roşu lui Arafat! Aşa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ORA ROMÂNIEI, au murit iar nişte oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina LOR! Şi ei caută acarul Păun cu tot felul de explicaţii penibile şi sforăitoare. 

PNL-ul e luat ostatec de Barna şi userişti. Nu pot nimic. O adunătură de laşi, fricoşi incompetenţi şi hoţi! Cîţu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu”, a mai scris Ciolacu.

Marcel Ciolacu a anunţat luni că că PSD va depune o a doua moţiune simplă la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foişor. Moţiunea simplă se intitulează ”Ca românii să trăiască, Vlad Voiculescu trebuie să plece!”.