Miniștrii Cabinetului Cîțu vor fi prezenți sâmbătă în centre de vaccinare din întreaga țară – Unde va fi premierul

Sâmbătă la ora 9.00, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va fi prezentă în localitatea Vedea, județul Giurgiu, unde este organizat în weekend un maraton de vaccinare.

Începând cu ora 10.00, vicepremierul Dan Barna va face voluntariat la centrul de vaccinare de tip drive-thru din Centrul Comercial Esplanada (Cora Pantelimon) din Sectorul 2 al Capitalei.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, va merge la centrul de vaccinare din Florești, județul Cluj, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, va fi prezent la centrul de vaccinare de la Romexpo, iar ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, se va afla, începând cu ora 10.30, în localitatea Tigveni, județul Argeș, unde acționează o echipă mobilă a Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”, din Pitești. De asemenea, ministrul Ciucă va vizita și centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Militar din Pitești.

Virgil Popescu, ministrul Energiei, va vizita un centru de vaccinare din judetul Mehedinți, în timp ce ministrul Muncii, Raluca Turcan va participa la deschiderea centrului de vaccinare mobil, care este și centru de testare pentru hepatia C, pe faleza cazinoului din Constanța.