Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, chemat de Iohannis la Cotroceni. Ce SUBIECTE se află pe agenda discuțiilor

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, astăzi, de la ora 14:00, o şedinţă cu ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat Administraţia Prezidenţială.Întâlnirea va avea loc la Palatul Cotroceni și vine la doar câteva zile de la reluarea cursurilor în școli odată cu începerea celui de-al doilea semestru al anului școlar 2020-2021.

Deși zilele acestea, ministrul Educației a spus că exlude varianta apariției unor focare de infecție în școli, iată că astăzi a fost confirmat primul caz de infecție cu COVID-19 în cazul unui elev de la o unitate de învățământ din Capitală. vorbim despre un elev de la Școala „Sfântul Andrei” din Sectorul 6 al Capitalei. 

De asemenea, reamintim că înainte cu o zi de începerea cursurilor în școli a mai fost semnalat un focar de coronavirus la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, județul Prahova. Duminică, 7 februarie, 11 elevi ai Colegiului au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, iar pentru alți patru elevi rezultatele au fost incerte. Rezultatele testelor au venit luni seara, după începerea cursurilor.