Mobilizare la Primăria Capitalei: „Noi lucrăm pentru VOI, stați acasă pentru NOI”

Angajații instituțiilor și companiilor municipale asigură continuitatea serviciilor publice esențiale în această perioadă, anunță Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

În prima linie este personalul medical din cele 19 spitale pe care le administrează PMB. Spitalul de boli infecțioase și tropicale Victor Babeș are 400 de paturi dedicate bolnavilor COVID-19. Spitalul Colentina se transformă, în această perioadă, în unitate dedicată preluării pacienților COVID-19, mai anunță Firea.

În plus, angajații Direcției de asistență socială sunt pe baricade și depun eforturi pentru a asigura hrană, produse de igienă și obiecte de strictă necesitate pentru cele 420 de persoane aflate în carantină în 6 centre din Capitala.

Angajații Companiei Termoenergetica se asigură că nu sunt disfuncționalități în furnizarea agentului termic, iar STB are grijă ca mijloacele de transport să fie sigure pentru cei care aleg să folosească transportul public, mai spune primarul.

În teren se află Poliția Locală și Compania de Iluminat, este asigurată continuitatea serviciului de alimentare cu apă și canalizare, iar compania Ecoigienizare dezinfectează sediul Primăriei Capitalei și instituțiile din subordine.

Imagine