MODELUL de declarație pe care trebuie să-l completeze toți românii pentru a ieși din casă pe timpul nopții. Documente OFICIALE

DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE CORONAVIRUS // ADEVERINTA ANGAJATOR CORONAVIRUS // Potrivit Ministerului de Interne, declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție. 

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei. 

Potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020, obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.

Imagine

Declaratie pe propria raspundere coronavirus

Imagine

Adeverinta angajator coronavirus