NEVERSEA 2021 – reprogramat! A patra ediție a festivalului, organizată după 1 august din cauza epidemiei de COVID-19

Neversea se va organiza în acest an, dar la o nouă dată. A patra ediție a festivalului urma să se desfășoare în perioada 8-11 iulie. Organizatorii spun că setul de norme publicat de autorități nu oferă predictibilitate și claritate pentru reluarea activităților culturale. Decizia a fost să reprogrameze ediția din iulie la o nouă dată, tot în 2021.

„Găsirea unei noi date, reconfirmarea artiștilor, recalibrarea resurselor umane și a celor logistice, sunt eforturile pe care organizatorii sunt dispuși să le facă, în speranța că autoritățile vor regândi normele propuse, în cel mai scurt timp”, arată reprezentanții festivalului Neversea, adăugând că există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, potrivit mediafax.ro.

„Normele publicate de autorități spun că în luna iulie evenimentele se pot desfășura cu un număr limitat de 2500 de persoane, cu distanțare de 2 mp între participanți. Din acest motiv, organizatorii Neversea spun că nu își doresc o variantă de compromis, dar au nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate după cum au promis, măcar începând cu 1 august. După pauza de anul trecut, acum ne dorim mai mult ca oricând să ne reîntâlnim în festival! Din acest motiv am luat și decizia de a-l reprograma la o nouă dată în 2021, până la care sperăm că vom avea norme care să ne permită să ne desfășurăm activitatea. Cele de acum ne fac imposibilă munca și desfășurarea activității! Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua astfel încât să îi acordăm festivalului o șansă reală în 2021”, au mai transmis organizatorii Neversea