Nicușor Dan: „Imediat ce terminăm dezbaterile, adică lunea viitoare, vom da o primă formă bugetului”

Nicușor Dan: „Dezbaterile privind bugetul Primăriei Capitalei pe anul 2021 au continuat astăzi cu directorii instituțiilor de cultură și spectacol din subordinea Primăriei, dar și cu cei de la conducerea Administrației Fondului Imobiliar, a Poliției Locale, cu Direcția Generală de Evidență a Persoanelor, Grădina Zoologică și Centrele pentru Tineret și Seniori.

La fel ca și până acum, ne-am dorit discuții transparente cu societatea civilă, astfel încât și astăzi au participat reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale.

Concluzia zilei de astăzi nu diferă cu mult față de altele. Știam că bugetul Primărie a fost gestionat prost de administrația anterioară, care a ales să arunce banii pe distracție și mai puțin pe investiții corecte și necesare pentru oameni, dar lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi sunt peste orice imaginație.”

Noul primar al Capitalei afirmă lunea viitoare se va da o primă formă bugetului Capitalei pe 2021.

Nicușor Dan: „Imediat ce terminăm dezbaterile, adică lunea viitoare, vom da o primă formă bugetului. Ceea ce pot deja spune este că multe dintre cheltuielile inutile de până acum nu se vor regăsi în noul buget. Punem stop risipei și drămuim banii și aducem fonduri europene pentru ceea ce are cu adevărat nevoie Bucureștiul. Poate că rezultatele nu se vor vedea imediat, în câteva zile sau câteva luni. Însă, cu siguranță, în acest mandat, vom reuși să reparăm multe din stricăciunile celor care au distrus orașul și vom reuși să facem proiecte importante pentru Capitală.”