Noul coronavirus în România: Informații proaspete și actualizate din partea autorităților

În acest moment, cele 6 persoane purtătoare ale virusului sunt internate în centre medicale din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Craiova. Starea lor de sănătate se prezintă după cum urmează :

Pacienții internați la Timișoara și Craiova nu prezintă simptome și au o stare generală bună. Pacienții internați la Cluj-Napoca și Iași prezintă stare de sănătate ameliorată față de momentul internării, fără febră.

Ieri, 6 martie, au fost înregistrate 86 de apeluri la numărul unic de urgență 112, cele mai multe fiind efectuate din Timișoara – 14. De asemenea, în cursul zilei de ieri au fost efectuate 1079 de apeluri la linia TELVERDE (0800 800 358) deschisă special pentru informarea cetățenilor. Reamintim că cetățenii români din străinătate pot solicita informații la numărul de telefon +4021.320.20.20. La nivel național se află în carantină 16 persoane, pentru alte 12927 de persoane fiind dispusă măsura auto-izolării la domiciliu. Informațiile actualizate au fost oferite de Ministerul Afacerilor Interne.