O femeie din Vrancea a fost bătută de copiii ei, în vârstă de 8 și 11 ani, instigați de tată. Un alt copil a filmat totul

„La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar din cercetările preliminare a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Toată întâmplarea ar fi fost filmată cu telefonul mobil de fiica mai mare a femeii, potrivt unuor surse. Victima ar fi fost lovită cu nuiaua, dar şi cu alte obiecte casnice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar bărbatul în vârstă de 50 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.